Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/03/28

Troškinti kopūstėliai


Skanus garnyras prie mėsos patiekalų, kaip dešrelės, maltinukai ar kepsniukai...
  • Kopūstas,
  • Šlakelis augalinio aliejaus,
  • Druskos ir pipirų,
  • Ciberžolės,
  • Šiek tiek pomidorų padažo,
  • Šviežių petražolės lapelių.

  1. Supjaustome kopūstą, dedame į puodą, užpilame po porą šaukštų aliejaus ir pomidorų padažo.
  2. Įberiame druskos, pipirų, ciberžolės bei smulkintų petražolių lapelių ir troškiname ant mažos/vidutinės ugnies, kol kopūstai suminkštėja. 
  3. Pastaba: vandens nereikia pilti visiškai!

Mėgaukitės!

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...