Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2011/11/12

+ Orkaitėje keptos bulvės ir batatai (sadžiosios bulvės)

Dievinu saldžiąsias bulves. Todėl siūlau labai paprastą, be galo lengvai pagaminamą ir tikrai skanų garnyrą prie žuvies ar mėsos patiekalo.
Bulvės, 
Batatai (saldžiosios bulvės), 
Alyvuogių arba kitoks aliejus, 
Šiek tiek džiovintų petražolių arba krapų, 
Druska ir pipirai.
  1. Tiesiog nuluptas, nuplautas ir nusausintas abiejų rūšių bulves sudedame į dubenį, apšlakstome aliejumi, apibartome druska, pipirais ir šiek tiek petražolių arba krapų. Viską gerai išmaišome, kad visos bulvės pasidengtų prieskoniais ir žolelėmis.
  2. Įkaitiname orkaitę iki 200°C. Kepame apie 30 min. arba, kol bulvės tampa minkštos.
Skanu prie mėsos, žuvies ar netgi valgant vienas!

Linkėjimai, Krista.  

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...