Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Pasidaryk!

♥ DŽIŪVĖSĖLIAI


Gaminant labai dažnai pasigęstu džiūvėsėlių. Dar kaip tyčia, liko ne pirmos jaunystės, kietėti pradėjusios duonos. Todėl, nutariau pati jų pasigaminti.
[Toliau...]





◊ ◊ ◊
♥ FILO TEŠLA


Filo (Phyllofilo arba fillo) tešla yra popieriaus plonumo lakštai, naudojami gaminant pyragėlius. Plačiai naudojami graikų, Rytų Europos ir Artimųjų Rytų bei kitose Balkanų šalių virtuvėse.




◊ ◊ ◊
♥ NAMINIS SVIESTAS

Pasigaminti sviestą namuose yra kur kas lengviau, nei manoma. Tereikia elektrinio mikserio.
[Toliau...]


◊ ◊ ◊

♥ TAHINI PASTA


Tahini yra pasta, pagaminta iš sezamo sėklų. Naudojama gaminant gausybę patiekalų.

Tahini, kaip pagrindas, dedama į garnyrus, dažniausiai pridedant citrinos sulčių, druskos ir česnako bei praskiedžiama vandeniu.

[Toliau...]


◊ ◊ ◊


No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...