Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2011/11/23

Marokietiška. Avienos vėrinukai


Paprasta, tačiau reikalauja šiek tiek pasiruošimo...
  • Avienos, 
  • Alyvuogių aliejaus, 
  • Šviežių petražolių ir kalendros, 
  • Druskos ir pipirų, 
  • Saldžiosios paprikos miltelių.

  1. Tiesiog iš vakaro pasiruošiame avieną: pasiruošiame marinadą iš alyvuogių aliejaus, šviežių petražolių ir kalendros, druskos ir pipirų ir saldžiosios paprikos miltelių. Mėsą paliekame jame per naktį. 
  2. Sekančią dieną, kai mėsa pakankamai išmarinuota, suveriame avieną ant iešmelių.
  3. Įsijungiame orkaitę grilio režimu ir kepame apie 30 min., po pirmųjų 15 min. vėrinukus reikia apversti. Reikalui esant, kepti ilgiau, priklausomai nuo mėsos gabaliukų dydžio.
Skanu su orkaitėje keptomis bulvėmis ir salotomis.

Linkėjimai, Krista.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...