Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/03/31

Maltos vištienos kukulaičiai su daržovėmis ir ryžiais

  • 2 vištienos filė gabaliukai arba faršo,
  • 1 kiaušinis,
  • 1 svogūnas,
  • 1 skiltelė česnako,
  • 1 morka,
  • 1 bulvė,
  • Pora saujų žaliųjų žirnelių,
  • 1 v.š. majonezo,
  • Šiek tiek manų kruopų,
  • Druska ir pipirai,
  • Truputis ciberžolės, džiovintų ar šviežių petražolių,
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus,
  • Ryžių garnyrui.

Į faršą (kadangi jo neturėjau, sutryniau mėsytę blenderio pagalba) įmušame kiaušinį, dedame smulkiai pjaustytą svogūną, tarkuotas morką ir bulvę bei žaliuosius žirnelius, susmulkintą česnako skiltelę, šiek tiek majonezo ir visus prieskonius. Viską gerai išmaišome rankomis. 

Formuojame kukulaičius ir dedame juos įkaitinton keptuvėn kepti iš abiejų pusių, kol jie gražiai paruduoja. 




Tuo tarpu išverdame ryžius pagal instrukcijas.

Lėkštėn dedame ryžių, kelis vištienos kukulaičius ir viską apliejame majonezu arba kitokiu mėgstamu padažiuku. Skanaus!



Linkėjimai, Krista.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...