Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/03/26

TAHINI pasta

Sesame Tahini

Gaunasi apie 120 ml arba 1/2 puodelio.
  • 2 valg.š. sezamo sėklų,
  • 1/2 arbat.š. sezamo sėklų aliejaus,
  • 1/4 arbat.š. druskos,
  • 60 ml drungno vandens.

Suberiame visas sezamo sėklas į virtuvės kombainą arba blenderį ir triname, kol masė tampa vienalyte. Įdedame druskos ir sezamo sėklų aliejaus ir viską labai gerai sutriname. Galiausiai, blenderiui veikiant, po truputį supilamas visas vanduo. Dar kartą viskas gerai išmaišome, kad masė taptų glotni ir lygi.


Pastaba: sezamo sėklos linkę greitai apkarsti ir suaitrėti. Kad išlaikytume sėklas šviežias, patariama jas laikyti atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių bei kaitros, stengiantis sunaudoti sėklas, kaip galima greičiau.


Linkėjimai, Krista. 

Apie Tahini pastą...


Pagal Peggy Trowbridge Filippone, About.com Guide

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...