Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/04/19

Faršu įdaryti saldieji pipirai

  • Mėgstamas faršas,
  • Svogūnas,
  • Kiaušinis,
  • Keletas saldžiųjų pipirų,
  • Aliejus,
  • Druska ir pipirai,
  • Maltos saldžiosios paprikos miltelių,
  • Keletas bulvių,
  • Šiek tiek liesos grietinėlės,
  • Šiek tiek džiovintų petražolių.

Pasiruošiame faršą: į maltą mėsytę įmušame kiaušinį, dedame smulkintą svogūno galvutę ir suberiame prieskonius. Viską gerai išmaišome.

Nuplauname pipirus, nupjauname jų viršūnėles ir išvalome vidurį nuo sėklyčių. Paliekame viršūnėles, jomis uždengsime farširuotus pipiriukus.
Farširuojame pipirus: imame faršo ir juo užpildome kiekvieną pipirą. Visus pipirus surikiuojame į puodą, uždedame jų kepurėles ir apdėliojame skiltelėmis pjaustytomis bulvėmis. Užberiame truputį druskos, pipirų ir džiovintų petražolių ir galiausiai užpilame grietinėle.

Troškiname, kol bulvės ir pipirai suminkštėja. Patiekiame su grietine... Skanaus!


Linkėjimai, Krista.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...