Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/04/27

Fusilli makaronai su faršu, baklažanais ir pievagrybiais kreminiame 4 sūrių padaže


Po vakar gamintų įdarytų baklažanų liko įdaro, šiandien nuspręndžiau jį likviduoti tokiu būdu. Taip pat prireiks 4 sūrių padažo. Šis padažas ypatingas tuo, kad yra gaminamas iš Grana Padano, Pecorino (avies sūrio), Gorgonzolos ir Fontina kietojo sūrių mišinio, kuris suteikia padažui kreminę tekstūrą.
  • 500 gr ar daugiau fusilli ar kitokių mėgstamų makaronų, 
  • 300-350 ml 4 sūrių padažo,
  • Faršo, baklažanų ir pievagrybių mišinys-troškinys,
  • Druska ir pipirai pagal skonį,
  • Vandens (makaronams išvirti),
  • Šiek tiek aliejaus,
  • Džiovintos petražolės.

Makaronus išverdame pagal ant pakelio nurodytas instrukcijas.

Kaip gaminamas faršo, baklažanų ir pievagrybių mišinys-troškinys skaityti čia

Išvirusius makaronus sumaišyti su  mėsos ir daržovių mišiniu bei viską užpylus kreminiu sūrių padažiuku, gerai išmaišyti. 

Apibarstyti džiovintomis petražolėmis ir skanauti. Mėgaukitės!



Linkėjimai, Krista.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...