Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/04/23

Nekeptas varškės pyragas


  • 500 gr varškės, 
  • 200 gr sviesto, 
  • 2-3 kiaušinių tryniai,
  • 400 gr sausainių,
  • 250 gr cukraus, 
  • 200 gr razinų ar konservuotų uogų arba vaisių skiltelių,
  • 50 gr riešutų.


Vaisius susmulkinti arba razinas nuplikyti ir nusausinti. Sausainius sutrupinti.



Varškę, sviestą, cukrų ir trynius ištrinti iki purios masės. Į šią masę sudėti vaisius arba razinas ir sausainius. Viską sumaišyti ir masę sudėti į torto formą. Paslėgus keletui valandų pastatyti šaltai.

Nuimti torto formos kraštus. Tuomet torto šonus apibarstyti trupintais sausainiais, o viršų - papuošti vaisiais, smulkintais riešutais ar grietinės kremu. Mėgaukitės!


Linkėjimai, Krista.

Receptas skolintas iš skrastas.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...