Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2013/03/25

Makaronai su vištiena kreminiame tikka padaže

Skanus, ryškus ir egzotiškas patiekalas aitrumą mėgstantiems.  Tikka kario padažas buvo turtingas, tirštas, su pomidorais, svogūnais ir kalendra, pagardintas liesa grietinėle ir indiškais prieskoniais.
500 gr vištienos krūtinėlės filė
1-2 porai
Keletas saliero stiebų
Truputis aliejaus
Druskos ir pipirų pagal skonį
500 ml indiško tikka kario padažo
Šviežios ar džiovintos petražolės patiekalui papuošti
  1. Vištienos krūtinėlę supjaustyti juostelėmis arba kubeliais, porą - riekelėmis, salierą - nedideliais gabalėliais.
  2. Keptuvėje įkaitinti truputį aliejaus, sudėti daržoves bei mėsą ir viską kepti apie 10 minučių.  Nepamiršti, druskos, pipiriukų.
  3. Galiausiai viską aplieti kreminiu padažu, dar pakaitinti ant nedidelės ugnies apie 10 minučių, kad viskas suburbuliuotų ir prisigertų skonio ir aromato.
  4. Kol mėsa ir daržovės kepa, pasūdytame vandenyje su trupučiu aliejaus, išvirti makaronus. 
  5. Išvirusius makaronus gerai sumaišyti su vištiena, esančia padaže. Patiekti lėkštėje apibarsčius trupučiu šviežios ar džiovintos petražolės.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...