Skanus, ryškus ir egzotiškas patiekalas aitrumą mėgstantiems. Tikka kario padažas buvo turtingas, tirštas, su pomidorais, svogūnais ir kalendra, pagardintas liesa grietinėle ir indiškais prieskoniais.
500 gr vištienos krūtinėlės filė
1-2 porai
Keletas saliero stiebų
Truputis aliejaus
Druskos ir pipirų pagal skonį
500 ml indiško tikka kario padažo
Šviežios ar džiovintos petražolės patiekalui papuošti
- Vištienos krūtinėlę supjaustyti juostelėmis arba kubeliais, porą - riekelėmis, salierą - nedideliais gabalėliais.
- Keptuvėje įkaitinti truputį aliejaus, sudėti daržoves bei mėsą ir viską kepti apie 10 minučių. Nepamiršti, druskos, pipiriukų.
- Galiausiai viską aplieti kreminiu padažu, dar pakaitinti ant nedidelės ugnies apie 10 minučių, kad viskas suburbuliuotų ir prisigertų skonio ir aromato.
- Kol mėsa ir daržovės kepa, pasūdytame vandenyje su trupučiu aliejaus, išvirti makaronus.
- Išvirusius makaronus gerai sumaišyti su vištiena, esančia padaže. Patiekti lėkštėje apibarsčius trupučiu šviežios ar džiovintos petražolės.
No comments:
Post a Comment