Gaminant labai dažnai pasigęstu džiūvėsėlių. Dar kaip tyčia, liko ne pirmos jaunystės, kietėti pradėjusios duonos. Todėl, nutariau pati jų pasigaminti.
[Toliau...]
◊ ◊ ◊
Filo (Phyllo, filo arba fillo) tešla yra popieriaus plonumo lakštai, naudojami gaminant pyragėlius. Plačiai naudojami graikų, Rytų Europos ir Artimųjų Rytų bei kitose Balkanų šalių virtuvėse.
◊ ◊ ◊
♥ NAMINIS SVIESTAS
Pasigaminti sviestą namuose yra kur kas lengviau, nei manoma. Tereikia elektrinio mikserio.[Toliau...]
◊ ◊ ◊
♥ TAHINI PASTA
Tahini yra pasta, pagaminta iš sezamo sėklų. Naudojama gaminant gausybę patiekalų.
Tahini, kaip pagrindas, dedama į garnyrus, dažniausiai pridedant citrinos sulčių, druskos ir česnako bei praskiedžiama vandeniu.
[Toliau...]
◊ ◊ ◊
No comments:
Post a Comment