Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Prieskoniai

♥ Egzotiškoji MROUZIA (marozia arba mrouziya)

Nepaprastai aromatingas, marokietiškas prieskonių mišinys. Tai kitokia Ras El Hanout prieskonių mišinio variacija, tinkanti vištienos patiekalams pagardinti (tažinėms, troškiniams ir ne tik...). 
[toliau...]


῀ ῀ ῀

♥ Indiškos KARIO PASTOS


Siūlau pasigaminti patiems, šių dažnai indiškuose patiekalų receptuose reikalingų pastų. Skamba įmantriai, tačiau tai labai paprasta ir greita.
[toliau...]









῀ ῀ ῀

♥ Naminiai KARIO prieskoniai


Kvapnūs kario prieskoniai gali būti naudojami sriuboms, padažams, ryžiams ir bet kokiems kitiems mėgstamiems patiekalams pagardinti. Jiems paruošti pakaks vos kelių minutėlių...
[toliau...]




῀ ῀ ῀

♥ GARAM MASALA - indiškas prieskonių mišinys


Tai maltų prieskonių mišinys, dažniausiai naudojamas Š. Indijos ir kitų P. Azijos virtuvės patiekaluose. Gali būti panaudojamas vien šis mišinys arba dar maišomas su kitais prieskoniais. Žodis garam labiau reiškia  pikantiškas, nei aštrus.







῀ ῀ ῀
♥ Aromatingasis RAS EL HANOUT

Ras El Hanout Recipe - Moroccan Spice Blend
Ras El Hanout (arabiškai: راس الحانوت) yra aromatingasis prieskonių mišinys, kilęs iš Maroko. Tačiau jis taip pat plačiai naudojamas ir kitose Šiaurės Afrikos šalyse.
[toliau... ir daugiau...]






῀ ῀ ῀
♥ OBUOLIŲ PYRAGO PRIESKONIAI


Kam pirkti, jei galima pasidaryti patiems (-čioms)? Greita, lengva ir kvapnu...






῀ ῀ ῀



1 comment:

Magnolija said...

Kokie skirtingi ir dar man nematyti ir neišbandyti prieskoniai. Net nežinojau, kad obuolių pyragui yra specialūs prieskoniai pirkti. Visada naudojau tik cinamoną.

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...