Pagardas salotoms pagal Jamie Oliver'į.
[daugiau...]
¤ ¤ ¤
♥ PADAŽAI SALOTOMS
Greita, paprasta ir skanu.
[daugiau...]
¤ ¤ ¤
♥ BALTASIS PADAŽAS
Nuspręndžiau išmokti gaminti daugiau padažų. Pirmasis sąraše - baltasis padažas. Jam pagaminti pakanka 15 minučių.
[Toliau...]
[Toliau...]
¤ ¤ ¤
♥ PRANCŪZIŠKI PADAŽAI SALOTOMS
Keli greiti ir lengvi padažiukai salotoms.
[daugiau...]
¤ ¤ ¤
♥ BALZAMINIS SALOTŲ PAGARDAS
Siūlau kitokį salotų pagardą.
[Toliau...]
¤ ¤ ¤
¤ ¤ ¤
♥ SOJOS PADAŽO IR LAIMO MARINATAS ŽUVIAI
Šį kartą marinatas su laimo vaisiaus sultimis.
[Toliau...]
♥ ANGLIŠKAS PETRAŽOLIŲ PADAŽAS
Šį kartą - angliškas petražolių padažiukas. Visai toks pat kaip ir pikantiškas baltasis padažas, tik su šviežiomis petražolėmis. Taip pat greitai pagaminamas (15 minučių).
[Toliau...]
♥ MAJONEZAS, PAGARDINTAS ŠAFRANU
Šis majonezas labai tiks su kepta lašiša.
[Toliau...]
♥ Itališkas PESTO padažas
PESTO (itališkai: [ˈpesto], Genoese: [ˈpestu]) yra padažas, kilęs iš Genujos (it. Genova), Ligurijos regiono, šiaurės Italijoje (pesto genovese) ir tradiciškai yra gaminamas sugrūdant (sutrinant) česnaką, baziliką ir pušies riešutus su alyvuogių aliejumi, Parmezano (Parmigiano Reggiano) ir ožkos sūriais (Fiore Sardo).
[Toliau...]
♥ KEPINTŲ ČESNAKĖLIŲ MAJONEZAS
Tiesiog kitoks majonezas.
[Toliau...]
[Toliau...]
¤ ¤ ¤
♥ ANGLIŠKAS PETRAŽOLIŲ PADAŽAS
Šį kartą - angliškas petražolių padažiukas. Visai toks pat kaip ir pikantiškas baltasis padažas, tik su šviežiomis petražolėmis. Taip pat greitai pagaminamas (15 minučių).
[Toliau...]
¤ ¤ ¤
♥ TOUM - libanietiškas česnakinis padažas
Populiarusis česnakinis padažiukas, dažniausiai patiekiamas su vištienos shawarma arba kitais mėsiškais patiekalais, pagamintais ant laužo.
Populiarusis česnakinis padažiukas, dažniausiai patiekiamas su vištienos shawarma arba kitais mėsiškais patiekalais, pagamintais ant laužo.
¤ ¤ ¤
Šis majonezas labai tiks su kepta lašiša.
[Toliau...]
¤ ¤ ¤
♥ Itališkas PESTO padažas
PESTO (itališkai: [ˈpesto], Genoese: [ˈpestu]) yra padažas, kilęs iš Genujos (it. Genova), Ligurijos regiono, šiaurės Italijoje (pesto genovese) ir tradiciškai yra gaminamas sugrūdant (sutrinant) česnaką, baziliką ir pušies riešutus su alyvuogių aliejumi, Parmezano (Parmigiano Reggiano) ir ožkos sūriais (Fiore Sardo).
[Toliau...]
¤ ¤ ¤
♥ KEPINTŲ ČESNAKĖLIŲ MAJONEZAS
Tiesiog kitoks majonezas.
[Toliau...]
¤ ¤ ¤
No comments:
Post a Comment