Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Pagardai, marinatai

♥ MEDAUS IR CITRINOS SULČIŲ PAGARDAS

Pagardas salotoms pagal Jamie Oliver'į.
[daugiau...]

¤ ¤ ¤

♥ PADAŽAI SALOTOMS

Greita, paprasta ir skanu.
[daugiau...]

¤ ¤ ¤

♥ BALTASIS PADAŽAS

Nuspręndžiau išmokti gaminti daugiau padažų. Pirmasis sąraše - baltasis padažas. Jam pagaminti pakanka 15 minučių.
[Toliau...]

¤ ¤ ¤


♥ PRANCŪZIŠKI PADAŽAI SALOTOMS

Keli greiti ir lengvi padažiukai salotoms.
[daugiau...]

¤ ¤ ¤

♥ BALZAMINIS SALOTŲ PAGARDAS

Siūlau kitokį salotų pagardą. 
[Toliau...]

¤ ¤ ¤

♥ CITRININIS MARINATAS VIŠTIENAI


Greitai bei lengvai paruošiamas ir gaivus marinatas vištienai. 







¤ ¤ ¤

♥ SOJOS PADAŽO IR LAIMO MARINATAS ŽUVIAI

Šį kartą marinatas su laimo vaisiaus sultimis. 
[Toliau...]

¤ ¤ ¤

♥ ANGLIŠKAS PETRAŽOLIŲ PADAŽAS

Šį kartą - angliškas petražolių padažiukas. Visai toks pat kaip ir pikantiškas baltasis padažas, tik su šviežiomis petražolėmis. Taip pat greitai pagaminamas (15 minučių).
[Toliau...]

¤ ¤ ¤



♥ TOUM - libanietiškas česnakinis padažas


Populiarusis česnakinis padažiukas, dažniausiai patiekiamas su vištienos shawarma arba kitais mėsiškais patiekalais, pagamintais ant laužo.



¤ ¤ ¤

♥ MAJONEZAS, PAGARDINTAS ŠAFRANU

Šis majonezas labai tiks su kepta lašiša.
[Toliau...]

¤ ¤ ¤

♥ Itališkas PESTO padažas

PESTO (itališkai: [ˈpesto]Genoese: [ˈpestu]) yra padažas, kilęs iš Genujos (it. Genova), Ligurijos regiono, šiaurės Italijoje (pesto genovese) ir tradiciškai yra gaminamas sugrūdant (sutrinant) česnaką, baziliką ir pušies riešutus su alyvuogių aliejumi, Parmezano (Parmigiano Reggiano) ir ožkos sūriais (Fiore Sardo).
[Toliau...]

¤ ¤ ¤

♥ KEPINTŲ ČESNAKĖLIŲ MAJONEZAS

Tiesiog kitoks majonezas.
[Toliau...]

¤ ¤ ¤

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...