Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/03/31

Angliškas petražolių padažas


  • 25 gr sviesto,
  • 25 gr miltų,
  • 250 ml pieno arba lygiomis dalimis pieno ir sultinio,
  • 1 kupinas v.š. smulkiai supjaustytų šviežių petražolių,
  • Druska ir pipirai pagal skonį.

Ištirpiname sviestą, tačiau neleidžiame jam užvirti, dedame miltus ir maišome, kol mišinys pasidaro vientisas. Uždengiame dangčiu ir paverdame 2-3 minutes ant silpnos ugnies.

Nukeliame nuo ugnies ir po truputį palaipsniui pilame pieną arba pieną su sultiniu. Kiekvieną kartą įpilus skysčio, gerai išmaišome, kad nesusidarytų gumuliukų. Visąlaik maišydami, padažą užverdame. Sudedame smulkintas petražoles ir įberiame druskos bei pipirų pagal skonį. Dar paverdame 3 minutes ant silpnos ugnies.

Šis padažas patiekiamas su žuvimi, virtu bekonu arba užpilamas ant daržovių. Skanaus!


Linkėjimai, Krista. 

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...