Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/03/07

Maltos jautienos kepsneliai


Paprasti, bet skanūs pietūs...
  • Jautienos faršas, 
  • Svogūnas, 
  • Bulvė, 
  • Kiaušinis, 
  • Druska ir pipirai, 
  • Malta raudonoji paprika, 
  • Šlakelis sojos padažo,
  • Šviežios arba džiovintos petražolės.

Į faršą įmušame kiaušinį, sudedame smulkiai supjaustytą svogūną, įtarkuojame bulvę, įberiame prieskonių ir viską gerai rankomis išminkome. Formuojame norimo dydžio kepsnelius ir dedame į įkaitintą keptuvę kepti iš abiejų pusių. Taip pat įpilame šiek tiek vandens ir leidžiame pasitroškinti. 

Galima patiekti su bulvėmis, mėgstamomis kruopomis arba vien tik pupelėmis, pomidorų padaže. Mėgaukitės!


Linkėjimai, Krista.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...