Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/05/14

Minkšti blyneliai

  • 2 kiaušiniai,
  • 1-2 stiklinės vandens,
  • 100 ml grietinėlės,
  • 3 v.š. cukraus,
  • Šiek tiek druskos,
  • 1 a.š. kepimo miltelių,
  • Aliejus kepimui,
  • Sauja džiovintų juodųjų serbentų (nebūtinai),
  • Miltų.

Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti grietinėlę, suberti kepimo miltelius, cukrų, druską ir miltus. Viską gerai išmaišyti. Tešla turėtų gautis tirštoka. 

Įkaitinti keptuvėje aliejų, šaukštu kabinti tešlą ir dėti į karštą keptuvę. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduoja. Mėgaukitės!

Skanu su medumi ar džemu. 

P.S. Iš pusės tešlos iškepiau paprastų blynelių, o iš likusios - su džiovintais serbentais.



Linkėjimai, Krista.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...