Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/05/13

Daržovių troškinys su vištiena

  • Vištiena, 
  • Kelios skiltelės česnako,
  • Kelios didesnės bulvės,
  • Kelios morkos,
  • Didelis svogūnas,
  • Saldžioji bulvė,
  • Poras,
  • 1/2 vidutinio moliūgo,
  • Šiek tiek alyvuogių aliejaus,
  • 1 v.š. ghee sviesto,
  • Druskos ir pipirų pagal skonį,
  • Truputis maltos saldžiosios paprikos,
  • Šiek tiek ciberžolės (kurkumos),
  • Šviežių arba džiovintų petražolių,
  • Juodųjų alyvuogių.

Į molinį puodą įpilti šiek tiek alyvuogių aliejaus, dėti riekelėmis pjaustytą svogūną, smulkintą česnaką, vištienos gabalėlius ir apibarsčius prieskoniais, patroškinti apie 10 minučių ant mažos/vidutinės ugnies. 

Tuomet sudėti riekelėmis pjaustytas morkas,  bulves ir saldžiąją bulvę. Viską patroškinti dar apie 20 minučių, galiausiai dėti moliūgo gabalėlius, riekelėmis pjaustytą porą. Ant viršaus uždėti šaukštą ghee sviesto, įmesti juodųjų alyvuogių bei dar kartą užberti prieskonių ir troškinti apie gerą pusvalandį arba, kol visos daržovės suminkštėja. Mėgaukitės!



Linkėjimai, Krista.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...