Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/05/12

Kokosinis pyragas su grūdėta varške ir konservuotais ananasais

  • 4 kiaušiniai,
  • 200 gr cukraus,
  • 150 gr grietinės,
  • 200 gr grūdėtos varškės,
  • 350 gr miltų,
  • 2 a.š. kepimo miltelių,
  • 300 gr konservuotų ananasų,
  • 70 gr cukraus + 50 gr kokoso drožlių,
  • 100 gr tirpinto sviesto.

Kiaušinius ir cukrų (200 gr) išplakti iki putų. Supilti tirpintą sviestą, grietinę ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. 



Sudėti grūtėtą varškę ir smulkintus konservuoto ananaso gabalėlius. Viską gerai išmaišyti ir supilti į sviestu išteptą ir miltais (manų kruopomis) pabarstytą kepimo formą. 

Cukrų (70 g) sumaišyti su kokoso drožlėmis ir užbarstyti ant pyrago viršaus.


Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje apie 45-60 minučių. Ar pyragas iškepęs, patikrinti mediniu pagaliuku. 

Ištraukti pyragą iš orkaitės ir palikti ataušti kepimo formoje. Vėliau ištraukti iš formos ir supjaustyti norimo dydžio  gabalėliais! Skanaus!



Linkėjimai, Krista. 

4 comments:

Skaiste said...

Sveiki. Arodo labai skanus pyragas. Meginsiu!

Anonymous said...

Bandziau sita pyraga ir neisejo!viska dariau pagal recepta,iskylo ir siubliusko as tik mazinau pusiau ingridijantus.galbut klaida recepte kaskur padaryti?

katide said...

Dariau. Isejo tobulas. 10 balu. Tik paskaiciusi komentarus issigandau kad nesubliukstu tai baltymus su tryniais plakiau atskirai. Iki standziu putu.

katide said...

Dariau. Isejo tobulas. 10 balu. Tik paskaiciusi komentarus issigandau kad nesubliukstu tai baltymus su tryniais plakiau atskirai. Iki standziu putu.

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...