Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2013/04/08

Cinamoniniai blynai su obuoliais



Tikrai skanūs, truputėlį kitokie blyneliai su cinamonu ir obuoliais.
Miltų
1 kiaušinis
Stiklinė pieno
3 valg.š. rudojo cukraus
1 arbat.š. kepimo miltelių
1 arbat.š. cinamono
Žiūpsnelis druskos
1 didesnis obuolys
Aliejus kepimui
Cukraus pudros papuošimui arba medaus

  1. Į didesnį dubenį įmušti kiaušinį, supilti pieną, įberti rudojo cukraus, kepimo miltelių, druskos ir cinamono. Išmaišyti.
  2. Po truputį sijoti miltus, padarant tirštoką tešlą.
  3. Obuolį nuplauti, nulupti jo odelę ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Įmaišyti į tešlą.
  4. Keptuvėje kaitinti truputėlį aliejaus. Šaukštu ar sąmteliu kabinti tešlos ir dėti į keptuvės vidurį. Kepti po 2-3 minutėles iš abiejų pusių. 
  5. Patiekti apibarsčius cukraus pudra arba apliejus medumi.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...