Šis prieskonių mišinys paskanina kepamą žuvį. Naudojamas tik 1 valgomasis šaukštas kilogramui žuvies, prieš apvoliojant ją miltuose ir kepant. Taip pat, naudojamas ir kaip marinatas, laikant jame žuvį pernakt. Taigi...
- 2 a.š. malto kumino,
 - 1 1/2 a.š. maltos ciberžolės,
 - 1 1/2 a.š. čili pipiro miltelių,
 - 1 a.š. saldžiosios paprikos miltelių,
 - 1/2 a.š. maltų pipirų.
 
- Sumaišyti visus prieskonius ir laikyti hermetiškame konteineryje net iki kelių mėnesių.
 - Naudojamas tik 1 valgomasis šaukštas kilogramui žuvies. Po to žuvis apvoliojama miltuose ir kepama.
 - Labai tinka merlangams (menkinių šeimos žuvis nuotraukoje viršuje).
 

No comments:
Post a Comment