Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/04/23

Avižiniai sausainukai

  • 300 gr avižinių dribsnių,
  • 200 gr kvietinių miltų,
  • 100 gr razinų arba kitokių džiovintų vaisių,
  • 250 gr margarino arba sviesto,
  • 200 gr cukraus,
  • 2 v.š. cinamono,
  • 2 kiaušiniai.
 
Miltus išmaišome su dribsniais, džiovintais vaisiais ir cinamonu. 

Ištirpiname margariną su cukrumi, užpilame ant sauso mišinio.

Viską išmaišome ir įmušame porą kiaušinių. 

Imame truputį masės į delną ir formuojame rutuliukus arba paplotėlius. Rikiuojame visus ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 25-30 minučių. 

Sausainukus paliekame atvėsti. Mėgaukitės!

P.S. Šokolado glajus nebūtinas



Linkėjimai, Krista.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...