Paprasta, greita ir be galo skanu!
- Alyvuogių aliejus,
 - Vištienos krūtinėlė,
 - Svogūnas,
 - Druska ir pipirai,
 - Ciberžolė (kurkuma) ar kitokie mėgstami prieskoniai,
 - 2 valg. šaukštai majonezo,
 - 2 valg. šaukštai grietinės,
 - Ryžiai.
 
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų, susmulkiname svogūną ir jį truputėlį apkepame. Vištienos krūtinėlę supjaustome kubeliais. Dedame į keptuvę kartu su svogūnais. Įberiame druskos, pipirų ir ciberžolės. Viską kepame apie 10 minučių. Galiausiai įkrečiame po porą šaukštų majonezo ir grietinės. Viską gerai išmaišome ir dar patroškiname apie 5 minutes.
Kol vištiena kepa, išverdame ryžius pagal instrukcijas.
Pabaigai, išvirusius ryžius sukrečiame į iškeptą vištieną, išmaišome ir patiekiame. Galima ryžių nemaišyti ir patiekti lėkštėje atskirai. Skanaus!
Linkėjimai, Krista.
No comments:
Post a Comment