Paprasta, greita ir be galo skanu!
- Alyvuogių aliejus,
- Vištienos krūtinėlė,
- Svogūnas,
- Druska ir pipirai,
- Ciberžolė (kurkuma) ar kitokie mėgstami prieskoniai,
- 2 valg. šaukštai majonezo,
- 2 valg. šaukštai grietinės,
- Ryžiai.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų, susmulkiname svogūną ir jį truputėlį apkepame. Vištienos krūtinėlę supjaustome kubeliais. Dedame į keptuvę kartu su svogūnais. Įberiame druskos, pipirų ir ciberžolės. Viską kepame apie 10 minučių. Galiausiai įkrečiame po porą šaukštų majonezo ir grietinės. Viską gerai išmaišome ir dar patroškiname apie 5 minutes.
Kol vištiena kepa, išverdame ryžius pagal instrukcijas.
Pabaigai, išvirusius ryžius sukrečiame į iškeptą vištieną, išmaišome ir patiekiame. Galima ryžių nemaišyti ir patiekti lėkštėje atskirai. Skanaus!
Linkėjimai, Krista.
No comments:
Post a Comment