Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/03/12

Auksiniai ryžiai su vištienos gabaliukais

Paprasta, greita ir be galo skanu!
  • Alyvuogių aliejus,
  • Vištienos krūtinėlė, 
  • Svogūnas, 
  • Druska ir pipirai, 
  • Ciberžolė (kurkuma) ar kitokie mėgstami prieskoniai, 
  • 2 valg. šaukštai majonezo, 
  • 2 valg. šaukštai grietinės, 
  • Ryžiai.

Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų, susmulkiname svogūną ir jį truputėlį apkepame. Vištienos krūtinėlę supjaustome kubeliais. Dedame į keptuvę kartu su svogūnais. Įberiame druskos, pipirų ir ciberžolės. Viską kepame apie 10 minučių. Galiausiai įkrečiame po porą šaukštų majonezo ir grietinės. Viską gerai išmaišome ir dar patroškiname apie 5 minutes.

Kol vištiena kepa, išverdame ryžius pagal instrukcijas.

Pabaigai, išvirusius ryžius sukrečiame į iškeptą vištieną, išmaišome ir patiekiame. Galima ryžių nemaišyti ir patiekti lėkštėje atskirai. Skanaus!



Linkėjimai, Krista.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...