Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/04/20

Karališkosios krevetės grietinėlės padaže


  • Karališkųjų krevečių,
  • Vandens,
  • Šiek tiek druskos ir acto krevetėms pamirkyti,
  • 120-150 ml liesos grietinėlės,
  • Truputis sviesto krevetėms apkepti,
  • Druskos ir pipirų,
  • Saldžiosios raudonosios paprikos miltelių,
  • Džiovintos petražolės,
  • Šiek tiek ciberžolės (kurkuma).
Krevetes pamirkome vandens, druskos ir acto tirpale. Po to, apverdame apie 10-15 minučių.

Keptuvėje įkaitiname truputėlį sviesto. Sudedame nusunktas krevetes. Įberiame druskos, pipirų, maltos paprikos, šiek tiek ciberžolės ir džiovintų petražolių. Viską šiek tiek apkepame.
Supilame grietinėlę ir dar truputėlį pakepinę, nukeliame nuo ugnies. Skanu su troškintomis daržovėmis. Skanaus!



Linkėjimai, Krista.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...