Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/03/31

Baltasis padažas


  • 25 gr sviesto,
  • 25 gr miltų,
  • 250 ml pieno arba lygiomis dalimis pieno ir sultinio,
  • Druska ir pipirai pagal skonį.

Ištirpiname sviestą, tačiau neleidžiame jam užvirti, dedame miltus ir maišome, kol mišinys pasidaro vientisas. Uždengiame dangčiu ir paverdame 2-3 minutes ant silpnos ugnies.

Nukeliame nuo ugnies ir po truputį palaipsniui pilame pieną arba pieną su sultiniu. Kiekvieną kartą įpilus skysčio, gerai išmaišome, kad nesusidarytų gumuliukų. Visąlaik maišant, padažą užverdame. Jam sutirštėjus, dar paverdame apie 1-2 minutes. Įberiame druskos ir pipirų pagal skonį.

Šis padažas gali būti paskaninamas sūriu ir žolelėmis, patiekiamas su mėsa, žuvimi, paukštiena ir daržovėmis. Mėgaukitės!


Linkėjimai, Krista.

Šaltinis: www.recipes4us.co.uk/Sauce

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...