Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/12/22

Trinta morkų, porų ir bulvių sriuba


Paprasčiau ir būti negali... labai greitai paruošiama sriuba. Tiršta, skani, sveika, sušildanti ir soti...
  • 3 didelės morkos,
  • 2 porai,
  • 2 didelės bulvės,
  • 1 litras vandens,
  • 2 vištienos ar daržovių sultinio kubeliai,
  • Druska ir pipirai pagal skonį,
  • Šviežios ar džiovintos petražolės.
  1. Morkas ir bulves nulupti, porus nuvalyti, viską nuplauti ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais ir sudėti į didelį puodą. 
  2. Supilti vandeniu, įmesti porą kubelių sultinio ir užvirinti. Sumažinus ugnį virkite apie 30 minučių.
  3. Galiausiai sriubą sutrinkite blenderiu. Pagardinkite druska, pipirais. Supylę į lėkštes pagardinkite petražolėmis bei trupučiu grietinės. Skanu su balta duona.


Šaltinis: iš Susannah Blake knygos "500 sriubų" .

2 comments:

Anonymous said...

Aciu uz recepta! Sriuba nuostabi :)))

K.PM said...

Sveiki. Dėkoju, kad apsilankėte mano tinklaraštyje ir radote tai, ko ieškojote.
Labai džiaugiuosi, jog sriuba patiko ir tiko! Dar siūlau išmėginti ir daugiau šiame bloge esančių, skanių, sočių ir paprastai bei greitai pagaminamų sriubų receptų.

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...