Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/03/28

Morkų-bananų pyragas su kreminės varškės plutele


Tešla lygiai tokia pati, kaip morkų keksiukų.

Imame plokščią formą, jos dugną ir kraštus ištepame trupučiu sviesto bei apibarstome miltais arba manų kruopomis. Supilame likusią tešlą. 

Imame porą bananų, juos supjaustome griežinėliais ir išdėliojame ant tešlos, galiausiai užpilame likusio nuo morkų keksiukų varškės įdaro ir pašauname į įkaitintą iki 190 laipsnių orkaitę 25-30 minučių. 

Iškepusį ataušiname, supjaustome norimo dydžio gabalėliais ir apibarstę miltiniu cukrumi patiekiame su arbatėle. Skanaus!



Linkėjimai, Krista.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...