Vištiena (nebūtina vien tik krūtinėlė),
Kelios bulvės,
Kelios morkos,
Šparaginės pupelės,
Saliero stiebas,
Pomidoras,
Poras arba svogūnas,
Kelios bulvės,
Kelios morkos,
Šparaginės pupelės,
Saliero stiebas,
Pomidoras,
Poras arba svogūnas,
Malta ciberžolė (kurkuma) ir cinamonas,
Druska ir pipirai,
Petražolės (šviežios arba džiovintos).
Druska ir pipirai,
Petražolės (šviežios arba džiovintos).
- Pirmiausia supjaustome svogūną ir pakepiname jį alyvuogių aliejuje (tame pačiame puode, kuriame gaminame troškinį).
- Sudedame norimo dydžio vištienos gabalėlius, įberiame druskos ir pipirų, ciberžolės (kurkuma) ir cinamono bei apibarstome petražolėmis.
- Taip pat sumetame ir supjaustytas morkas.
- Įpilame šiek tiek vandens ir viską troškiname ant vidutinės ugnies apie 30 minučių.
- Laikas bulvėms, šparaginėms pupelėms, saliero stiebui, pomidorui ir porui.
- Viską troškiname dar apie 20-30 min. Mėgaukitės!
Linkėjimai, Krista.
No comments:
Post a Comment