- 2 kiaušiniai,
- 1-2 stiklinės vandens,
- 100 ml grietinėlės,
- 3 v.š. cukraus,
- Šiek tiek druskos,
- 1 a.š. kepimo miltelių,
- Aliejus kepimui,
- Sauja džiovintų juodųjų serbentų (nebūtinai),
- Miltų.
Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti grietinėlę, suberti kepimo miltelius, cukrų, druską ir miltus. Viską gerai išmaišyti. Tešla turėtų gautis tirštoka.
Įkaitinti keptuvėje aliejų, šaukštu kabinti tešlą ir dėti į karštą keptuvę. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduoja. Mėgaukitės!
Skanu su medumi ar džemu.
P.S. Iš pusės tešlos iškepiau paprastų blynelių, o iš likusios - su džiovintais serbentais.
Linkėjimai, Krista.
No comments:
Post a Comment