- 4 kiaušiniai,
- 200 gr cukraus,
- 150 gr grietinės,
- 200 gr grūdėtos varškės,
- 350 gr miltų,
- 2 a.š. kepimo miltelių,
- 300 gr konservuotų ananasų,
- 70 gr cukraus + 50 gr kokoso drožlių,
- 100 gr tirpinto sviesto.
Kiaušinius ir cukrų (200 gr) išplakti iki putų. Supilti tirpintą sviestą, grietinę ir miltus,
sumaišytus su kepimo milteliais.
Sudėti grūtėtą varškę ir smulkintus konservuoto ananaso gabalėlius. Viską gerai išmaišyti ir supilti į sviestu išteptą ir miltais (manų kruopomis) pabarstytą kepimo formą.
Sudėti grūtėtą varškę ir smulkintus konservuoto ananaso gabalėlius. Viską gerai išmaišyti ir supilti į sviestu išteptą ir miltais (manų kruopomis) pabarstytą kepimo formą.
Cukrų (70 g) sumaišyti su kokoso drožlėmis ir užbarstyti
ant pyrago viršaus.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje apie 45-60 minučių. Ar pyragas iškepęs, patikrinti mediniu pagaliuku.
Ištraukti pyragą iš orkaitės ir palikti ataušti kepimo formoje. Vėliau ištraukti iš formos ir supjaustyti norimo dydžio gabalėliais! Skanaus!
Linkėjimai, Krista.
4 comments:
Sveiki. Arodo labai skanus pyragas. Meginsiu!
Bandziau sita pyraga ir neisejo!viska dariau pagal recepta,iskylo ir siubliusko as tik mazinau pusiau ingridijantus.galbut klaida recepte kaskur padaryti?
Dariau. Isejo tobulas. 10 balu. Tik paskaiciusi komentarus issigandau kad nesubliukstu tai baltymus su tryniais plakiau atskirai. Iki standziu putu.
Dariau. Isejo tobulas. 10 balu. Tik paskaiciusi komentarus issigandau kad nesubliukstu tai baltymus su tryniais plakiau atskirai. Iki standziu putu.
Post a Comment