- Feta sūrio,
- 1 kiaušinis,
- 2-3 v.š. cukraus,
- 1 a.š. kepimo miltelių,
- 1 a.š. džiovinto baziliko,
- Miltų,
- Aliejus kepimui,
- Medus.
Fetą susmulkinti virtuviniu kombainu arba tiesiog sutarkuoti tarka.
Įmušti kiaušinį, įberti cukraus (feta yra gana sūri), taip pat suberti kepimo miltelius ir džiovintą baziliką. Viską išmaišyti ir berti miltų tiek, kad minkoma tešla nebeliptų prie rankų ir būtų galima formuoti paplotėlius.
Įkaitinti keptuvėje aliejų. Stengtis paplotėlius daryti kuo plonesnius, nes kepant jie išsipūs. Kepti ant mažos/vidutinės ugnies iš abiejų pusių apie 10 minučių, kol gražiai paruduos.
Skanu su tirpintu medumi ir arbata. Mėgaukitės!
Linkėjimai, Krista.
No comments:
Post a Comment