* Tagliatelle arba kitos mėgiamos rūšies makaronų,
* Vištienos krūtinėlės,
* Druskos, pipirų ir ciberžolės,
* Petražolių,
* Truputis citrinos sulčių,
* Konservuotų kukurūzų,
* Žirnelių,
* Pievagrybių,
* Alyvuogių aliejaus,
* 2-3 morkų,
* po 3 valg. š. grietinės ir majonezo (jei reikia daugiau),
* Tarkuoto mėgiamo sūrio.
Pirmiausia, gaminame vištieną, kadangi jai reikia šiek tiek daugiau laiko. Ją susmulkiname norimo dydžio gabalėliais, padruskiname ir papiriname, įberiame ciberžolės ir petražolių. Įlašiname truputį citrinos sulčių ir paliekame pasimarinuoti.
Tuo metu nuskutame morkas ir jas supjaustome griežinėliais.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų ir dedame krūtinėlę. Viską kepiname apie 10 minučių. Tuomet dedame morkų griežinėlius. Po dar 10 minučių - kukurūzus, žirnelius ir pievagrybius. Galiausiai - majonezą ir grietinę. Viską gerai išmaišome.
Išverdame makaronus pagal instrukcijas. Atsargiai sumaišome su vištiena ir daržovėmis. Patiekiame apibarstę tarkuotu sūriu. Skanaus!
Linkėjimai, Krista.
1 comment:
Skaniai atrodo.
Post a Comment