Maroke ji geriama labai saldi... Geriausiai tinka Gunpowder žalioji arbata. Ši arbata ypatinga tuo, kad kiekvienas jos lapelis yra susuktas į granulytę. Granulės dydis parodo arbatos kokybę (kuo ji didesnė, tuo arbatos kokybė prastesnė). Tad reikia ieškoti mažų, standžiai susuktų arbatos granulių.
- Žaliosios arbatos,
- Šviežios mėtos,
- Verdančio vandens,
- Cukraus.
Užverdame vandenį.
Į arbatinuką dedame šiek tiek žaliosios arbatos granulių ir užpilame verdančiu vandeniu. Leidžiame pastovėti kelias minutes, tuomet nupilame nešvarumus.
Ant išbrinkusių, švarių granulių dedame šviežių mėtos lapelių (kuo daugiau dėsime, tuo skanesnė ir kvapnesnė gausis arbata), kelis valgomuosius šaukštus cukraus ir viską užplikome verdančiu vandeniu.
Paliekame 5 minutėms, leisdami arbatai pribręsti. Patiekiama mažose stiklinaitėse su saldumynais. Mėgaukitės!
Linkėjimai, Krista.
No comments:
Post a Comment