Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/03/25

Marokietiškas prieskonių mišinys žuviai


Šis prieskonių mišinys paskanina kepamą žuvį. Naudojamas tik 1 valgomasis šaukštas kilogramui žuvies, prieš apvoliojant ją miltuose ir kepant. Taip pat, naudojamas ir kaip marinatas, laikant jame žuvį pernakt. Taigi...
  • 2 a.š. malto kumino,
  • 1 1/2 a.š. maltos ciberžolės,
  • 1 1/2 a.š. čili pipiro miltelių,
  • 1 a.š. saldžiosios paprikos miltelių,
  • 1/2 a.š. maltų pipirų.

  1. Sumaišyti visus prieskonius ir laikyti hermetiškame konteineryje net iki kelių mėnesių.
  2. Naudojamas tik 1 valgomasis šaukštas kilogramui žuvies. Po to žuvis apvoliojama  miltuose ir kepama. 
  3. Labai tinka merlangams (menkinių šeimos žuvis nuotraukoje viršuje).
Šaltinis, About.com

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...