- Keli dideli virti burokėliai,
- Silkės filė,
- Keletas marinuotų agurkėlių,
- Pusė svogūno,
- Truputis citrinos sulčių,
- Graikiško stiliaus arba kitokio riebesnio jogurto,
- Krapų,
- Druskos ir pipirų pagal skonį.
Virtus burokėlius, agurkėlius supjaustome norimo dydžio gabalėliais, silkės filė - siauromis juostelėmis, o svogūną - mažais gabalėliais.
Burokėlius būtinai apšlakstome citrinos sultimis, kad jie neprarastų savo gražios spalvos.
Viską sudedame į dubenį, apibarstome truputėliu druskos ir pipirų bei smulkintais krapiukais. Galiausiai supilame jogurtą ir gerai išmaišome.
Skanu su virtomis bulvėmis arba tiesiog be nieko... Skanaus!
Linkėjimai, Krista.
No comments:
Post a Comment