Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/04/23

Burokėlių ir marinuotos silkės mišrainė

  • Keli dideli virti burokėliai,
  • Silkės filė,
  • Keletas marinuotų agurkėlių,
  • Pusė svogūno,
  • Truputis citrinos sulčių,
  • Graikiško stiliaus arba kitokio riebesnio jogurto,
  • Krapų,
  • Druskos ir pipirų pagal skonį.

Virtus burokėlius, agurkėlius supjaustome norimo dydžio gabalėliais, silkės filė - siauromis juostelėmis, o svogūną - mažais gabalėliais. 
Burokėlius būtinai apšlakstome citrinos sultimis, kad jie neprarastų savo gražios spalvos. 
Viską sudedame į dubenį, apibarstome truputėliu druskos ir pipirų bei smulkintais krapiukais. Galiausiai supilame jogurtą ir gerai išmaišome. 

Skanu su virtomis bulvėmis arba tiesiog be nieko... Skanaus!



Linkėjimai, Krista.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...