Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/04/11

Burokėlių mišrainė

  • Keli virti burokėliai,
  • Mažas svogūnėlis,
  • Pusė obuolio,
  • Šiek tiek druskos ir pipirų,
  • Truputis krapiukų,
  • Keli šaukštai majonezo,
  • Šiek tiek citrinos sulčių,
  • Truputėlis cukraus.

Nulupame virtus burokėlius ir supjaustome norimo dydžio gabalėliais.  Susmulkiname svogūną, pusę obuolio. Viską sudedame į dubenį ir apiberiame druska, pipirais bei cukrumi, užbarstome smulkintų krapelių, apšlakstome citrinos sultimis ir įdėję kelis šaukštus majonezo gerai išmaišome. Mėgaukitės!



Linkėjimai, Krista.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...