- 3-4 vidutinio dydžio bulvės,
- 1-2 morkos,
- 1/2 moliūgo,
- Pora saliero stiebų,
- 1-2 sultinio kubelis,
- Druska ir pipirai pagal skonį,
- Šiek tiek džiovintų petražolių,
- Stiklinė pieno,
- 1 v.š. sviesto.
Bulves, morkas nulupti, supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Moliūgą nulupti, išvalyti nuo sėklyčių ir taip pat supjaustyti. Saliero stiebus supjaustyti pusžiedžiais.
Visas daržoves sudėti į puode verdantį vandenį. Įmesti sultinio kubelį ar du, taip pat įberti petražolių, pipirų ir druskos, jei reikia. Viską pavirti apie 25-30 minučių.
Kai daržovės suminkštėja, supilti pieną. Dar pakaitinti iki virimo ir nukelti nuo ugnies. Įdėti sviesto. Skanaus!
Linkėjimai, Krista.
No comments:
Post a Comment