- Didelis moliūgas,
- 1/4 a.š. malto cinamono,
- 1/4 a.š. malto muskato riešuto,
- Šiek tiek alyvuogių aliejaus,
- 2 a.š. šviežiai spaustų citrinos sulčių,
- 70 gr rudojo cukraus.
Moliūgą nulupti, išvalyti sėklytes ir supjaustyti stambiais kubeliais arba trikampiukais. Viską sudėti ant kepimo skardos.
Apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir šviežiomis citrinos sultimis. Pabarstyti prieskoniais ir ruduoju cukrumi.
Kepti 190 laipsnių karštumo orkaitėje neuždengus apie 45 minutes arba, kol moliūgas suminkštėja.
Galima patiekti kaip garnyrą. Skanaus!
Galima patiekti kaip garnyrą. Skanaus!
Linkėjimai, Krista.
No comments:
Post a Comment