Skanūs, lengvai ir greitai pagaminami pietūs.
- 2 vištienos ketvirčiai,
- Mėgstami makaronai,
- 200 gr kreminio varškės sūrio (Filadelfijos tipo),
- Skardinė konservuotų kukurūzų,
- Druska ir baltieji pipirai pagal skonį,
- Džiovintų petražolių ar krapų,
- Tarkuoto fermentinio sūrio.
- Reikia iš anksto išvirti vištienos ketvirčius. Atvėsinti ir nuėmus mėsytę nuo kauliukų, suplėšyti norimo dydžio gabalėliais.
- Pagal instrukcijas ant pakelio, išvirti makaronus.
- Dar karštus makaronus sumaišyti su vištienos gabalėliais, konservuotais kukurūzais ir kreminiu varškės sūriu.
- Įberti druskos, pipirų ir džiovintų petražolių. Viską gerai išmaišyti.
- Gautą masę sukrėsti į pasiruoštą kepimo formą, apibarstyti tarkuotu sūriu ir pašauti įkaitinton orkaitėn kepti, kol sūris ima gražiai ruduoti.
- Ištraukus iš orkaitės, truputį praaušinti ir ragauti. Skanaus!
No comments:
Post a Comment