Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/11/21

Makaronų ir vištienos apkepas su kukurūzais


Skanūs, lengvai ir greitai pagaminami pietūs.
  • 2 vištienos ketvirčiai,
  • Mėgstami makaronai,
  • 200 gr kreminio varškės sūrio (Filadelfijos tipo),
  • Skardinė konservuotų kukurūzų,
  • Druska ir baltieji pipirai pagal skonį,
  • Džiovintų petražolių ar krapų,
  • Tarkuoto fermentinio sūrio.
  1. Reikia iš anksto išvirti vištienos ketvirčius. Atvėsinti ir nuėmus mėsytę nuo kauliukų, suplėšyti norimo dydžio gabalėliais.
  2. Pagal instrukcijas ant pakelio, išvirti makaronus. 
  3. Dar karštus makaronus sumaišyti su vištienos gabalėliais, konservuotais kukurūzais ir kreminiu varškės sūriu.
  4. Įberti druskos, pipirų ir džiovintų petražolių. Viską gerai išmaišyti.
  5. Gautą masę sukrėsti į pasiruoštą kepimo formą, apibarstyti tarkuotu sūriu ir pašauti įkaitinton orkaitėn kepti, kol sūris ima gražiai ruduoti. 
  6. Ištraukus iš orkaitės, truputį praaušinti ir ragauti. Skanaus!


No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...