Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/11/01

Vištiena marinuota pomidorų padaže ir aštriame mangų džeme


Kitokio skonio vištiena, tačiau taip pat greitai ir lengvai pagaminama.
  • 8 vištienos gabalėliai (šlaunelės arba kumpeliai),
  • 1 valg.š. garstyčių miltelių,
  • 2 valg.š. pomidorų padažo,
  • 1 valg.š. aštraus mangų džemo (mango chutney),
  • 1 arbat.š. Vorčesterio padažo,
  • 1 valg.š. Dižono (Dijon) garstyčių,
  • 30 gr razinų,
  • 1 valg.š. aliejaus.


1. Vištienos gabalėlius nuplauti ir nusausinti. Apvolioti maltų garstyčių milteliuose.
2. Atskirame dubenėlyje sumaišyti pomidorų padažą, mangų džemą, Vorčesterio padažą, garstyčias, razinas ir aliejų. Šiuo mišiniu aptepti vištienos gabalėlius ir palikti bent 2 valandoms pasimarinuoti (geriausia laikyti pernakt).


3. Įkaitinti orkaitę iki 200C. Vištieną sudėlioti ant skardos ir kepti apie 45 minutes. Skanaus!


Linkėjimai, Krista.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...