Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2013/03/13

Kreminė kaštoninių pievagrybių sriuba

Paprastai ir greitai pagaminama, labai skani sriuba, tinkanti lengvai vakarienei, nes yra soti ir užpildanti gurgiantį pilvą.
4 valg.š. sviesto
Svogūnas
500 g kaštoninių (rudųjų) pievagrybių
4 valg.š. miltų
1 litras vištienos sultinio
200 ml liesos grietinėlės
Žiūpsnis krapų
Druskos ir pipirų pagal skonį
  1. Nuvalyti pievagrybius, nulupti svogūną ir viską susmulkinti.
  2. Puode išlydyti sviestą, sumesti smulkintą svogūną ir pievagrybius. 
  3. Viską truputį pakepinti, po to suberti miltus, supilti karštą vištienos sultinį ir užvirinti.
  4. Galiausiai supilti grietinėlę.
  5. Viską sutrinti rankiniu blenderiu.
  6. Pabarstyti kapotais krapais ir patiekti dubenėliuose.

Skanu su skrudinta duona. 

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...