3 arbat.š. juodojo pipiro grūdelių,
2 arbat.š. rupios jūros druskos,
1 arbat.š. malto kumyno,
1 arbat.š. malto imbiero,
2 arbat.š. kumyno sėklyčių,
2 arbat.š. malto muskato riešuto,
1 arbat.š. malto kardamono,
1 arbat.š. kalendros sėklyčių,
2 arbat.š. malto cinamono,
1 arbat.š. maltos paprikos miltelių,
1/4 arbat.š. gvazdikėlių,
1 1/2 arbat.š. maltos ciberžolės (kurkumos),
1 arbat.š. čili pipiro dribsnių.
- Pasiimti grūstuvę (galima naudoti ir kavamalę).
- Visas sudėtines dalis gerai sutrinti iki miltelių.
- Laikyti sandariame, orui nepralaidžiame inde, tamsioje vietoje. Mėgaukitės!
No comments:
Post a Comment