3 kivio vaisiai
1 obuolys
1 bananas
1/2 laimo vaisiaus sulčių
300 ml pieno
5 valg.š. natūralaus tirštesnio jogurto
Keletas ledo gabaliukų (karštu sezonu)
50 ml medaus
Mėtos (melisos) lapelių
- Kivio vaisius nulupti, supjaustyti mažesniais gabalėliais, obuolį - nulupti, išvalyti sėklytes, susmulkinti, o bananą nulupti ir supjaustyti riekelėmis.
- Viską sudėti į kokteilinę (galima naudoti rankinį blenderį), užpilti pienu, įdėti jogurto, pasaldinti medumi ir/arba cukrumi ir sutrinti.
- Išpilstyti į stiklinaites ir patiekti papuošus mėtos lapeliais.
Kivių kiekį galima sumažinti. Kivius galima pakeisti bananais, braškėmis ar kitais mėgstamais vaisiais ar uogomis.
No comments:
Post a Comment