Miltų
1 kiaušinis
Stiklinė pieno
3 valg.š. rudojo cukraus
1 arbat.š. kepimo miltelių
1 arbat.š. cinamono
Žiūpsnelis druskos
1 didesnis obuolys
Aliejus kepimui
Cukraus pudros papuošimui arba medaus
- Į didesnį dubenį įmušti kiaušinį, supilti pieną, įberti rudojo cukraus, kepimo miltelių, druskos ir cinamono. Išmaišyti.
- Po truputį sijoti miltus, padarant tirštoką tešlą.
- Obuolį nuplauti, nulupti jo odelę ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Įmaišyti į tešlą.
- Keptuvėje kaitinti truputėlį aliejaus. Šaukštu ar sąmteliu kabinti tešlos ir dėti į keptuvės vidurį. Kepti po 2-3 minutėles iš abiejų pusių.
- Patiekti apibarsčius cukraus pudra arba apliejus medumi.
No comments:
Post a Comment