Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/03/06

Vištienos krūtinėlės kepsniukai su ryžiais


Greitai pagaminami pietūs!
  • Vištienos krūtinėlės, 
  • Prieskonių vištienai marinuoti (druska, pipirai, citrinos sultys, Harissa padažas), 
  • Alyvuogių aliejaus, 
  • Miltų vištienai apvolioti, 
  • Basmati arba kitokių ryžių, 
  • Petražolių.

Iš vakaro susipjaustome vištienos krūtinėlę norimo dydžio gabalėliais ir pamarinuojame mėgstamais prieskoniais. Sekančią dieną, įkaitiname keptuvėje alyvuogių aliejų, prieš dėdami krūtinėlę kepti, apvoliojame ją miltuose. Kepame iš abiejų pusių, bet trumpai. 

Kol krūtinėlė kepa, nuplauname ryžius. Dedame juos į verdantį vandenį, įberiame druskos ir šiek tiek ciberžolės (kad įgautų geltoną atspalvį). Virimo laikas pagal instrukcijas. 

Išvirtus ryžius apibarstome džiovintomis ar šviežiomis petražolėmis, sudėliojame mėsytę, patiekiame su mėgstamu padažu ir skiltelėmis supjaustytu pomidoru ar agurku. Skanaus!



Linkėjimai, Krista.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...