- Malta vištiena (galima ją sumalti patiems),
- Kiaušinis,
- Druska ir pipirai,
- Ciberžolė (kurkuma),
- 1 nedidelė bulvė,
- 1 nedidelė morka,
- Šviežių petražolių,
- Nedidelis svogūnas,
- Šiek tiek manų kruopų (nebūtina),
- Alyvuogių aliejaus kepimui.
Turėjau vištienos krūtinėlės, tad ją susmulkinau mažesniais gabalėliais ir sutryniau blenderiu. Į maltą mėsytę įmušame kiaušinį, beriame druskos, pipirų, ciberžolės bei smulkintos šviežios petražolės, įtarkuojame morką, bulvę ir svogūną. Viską gerai išmaišome rankomis.
Formuojame norimo dydžio ir formos kepsnelius. Galima papildomai apvolioti manų kruopose, jos suteikia maltinukams traškumo ir šiek tiek kitokio skonio. Kepame įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
Patiekiame su bulvių koše arba virtomis daržovėmis. Skanaus!
Linkėjimai, Krista.
1 comment:
pabandysiu ir as payvairainti savo virtuve,skaniai atrodo
Post a Comment