Po vakar gamintų įdarytų baklažanų liko įdaro, šiandien nuspręndžiau jį likviduoti tokiu būdu. Taip pat prireiks 4 sūrių padažo. Šis padažas ypatingas tuo, kad yra gaminamas iš Grana Padano, Pecorino (avies sūrio), Gorgonzolos ir Fontina kietojo sūrių mišinio, kuris suteikia padažui kreminę tekstūrą.
- 500 gr ar daugiau fusilli ar kitokių mėgstamų makaronų,
- 300-350 ml 4 sūrių padažo,
- Faršo, baklažanų ir pievagrybių mišinys-troškinys,
- Druska ir pipirai pagal skonį,
- Vandens (makaronams išvirti),
- Šiek tiek aliejaus,
- Džiovintos petražolės.
Makaronus išverdame pagal ant pakelio nurodytas instrukcijas.
Kaip gaminamas faršo, baklažanų ir pievagrybių mišinys-troškinys skaityti čia.
Išvirusius makaronus sumaišyti su mėsos ir daržovių mišiniu bei viską užpylus kreminiu sūrių padažiuku, gerai išmaišyti.
Apibarstyti džiovintomis petražolėmis ir skanauti. Mėgaukitės!
Apibarstyti džiovintomis petražolėmis ir skanauti. Mėgaukitės!
Linkėjimai, Krista.
No comments:
Post a Comment