Siūlau labai įdomų užkandį - pastarnoko traškučius, tinkančius į porą su mėsa ar žuvimi, nors jie skanūs ir vieni be jokių priedų.
- 3 ar daugiau pastarnokai,
- Aliejus kepimui,
- Stambi jūros druska.
- Pastarnoko šaknys nulupamos, nuplaunamos ir nusausinamos.
- Naudojant bulvių skustuką, priskutama daug plonų ir ilgų juostelių.
- Keptuvėje įkaitinamas aliejų, dedama po nedaug pastarnoko juostyčių ir ant vidutinės/karštos ugnies viskas kepinama, kol juostelės ima geltonuoti.
- Juostelės išdedamos ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų aliejaus perteklius.
- Galiausiai viskas apibarstoma stambia jūros druska ir patiekiama.
Idėja pagal Sheherazade Goldsmith "The Christmas book".
No comments:
Post a Comment