Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/12/25

Pastarnoko traškučiai


Siūlau labai įdomų užkandį - pastarnoko traškučius, tinkančius į porą su mėsa ar žuvimi, nors jie skanūs ir vieni be jokių priedų.
  • 3 ar daugiau pastarnokai,
  • Aliejus kepimui,
  • Stambi jūros druska.
  1. Pastarnoko šaknys nulupamos, nuplaunamos ir nusausinamos.
  2. Naudojant bulvių skustuką, priskutama daug plonų ir ilgų juostelių.
  3. Keptuvėje įkaitinamas aliejų, dedama po nedaug pastarnoko juostyčių ir ant vidutinės/karštos ugnies viskas kepinama, kol juostelės ima geltonuoti.
  4. Juostelės išdedamos ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų aliejaus perteklius.
  5. Galiausiai viskas apibarstoma stambia jūros druska ir patiekiama.
* Būtinai stebėkite kepančius, jau geltonuoti pradėjusius traškučius, kadangi jie ima svilti akimirksniu.

Idėja pagal Sheherazade Goldsmith "The Christmas book".

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...