Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2013/03/18

Blyneliai su grūdėtaja varške


Paprasta, greita ir skanu. Receptas skolintas iš nepakartojamos Beatos Nicholson virtuvės, tačiau mano "patobulintas". Mums patiko!


16 blynelių:
2 kiaušiniai,
200 gr grūdėtosios varškės,
1 arbat.š. kepimo miltelių
2 valg.š. cukraus,
4 valg.š. miltų,
1 arbat.š. vanilinio cukraus,
Aliejus kepimui,
Medus,
Truputis migdolų dribsnių ar kitokių mėgstamų priedų.
  1. Į dubenį sudėti grūdėtąją varškę.
  2. Įmušti abu kiaušinius, suberti cukrų, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir miltus. Tešla turėtų gautis tiršta.
  3. Įkaitinti keptuvę su trupučiu aliejaus.
  4. Šaukštu kabinti tešlą ir gražiai "rikiuoti" keptuvėje. 
  5. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. 
  6. Patiekti apliejus medumi ir apibarsčius migdolų dribsniais. Mėgaukitės!

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...