Paprasta, greita ir skanu. Receptas skolintas iš nepakartojamos Beatos Nicholson virtuvės, tačiau mano "patobulintas". Mums patiko!
16 blynelių:
2 kiaušiniai,
200 gr grūdėtosios varškės,
1 arbat.š. kepimo miltelių
2 valg.š. cukraus,
4 valg.š. miltų,
1 arbat.š. vanilinio cukraus,
Aliejus kepimui,
Medus,
Truputis migdolų dribsnių ar kitokių mėgstamų priedų.
- Į dubenį sudėti grūdėtąją varškę.
- Įmušti abu kiaušinius, suberti cukrų, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir miltus. Tešla turėtų gautis tiršta.
- Įkaitinti keptuvę su trupučiu aliejaus.
- Šaukštu kabinti tešlą ir gražiai "rikiuoti" keptuvėje.
- Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
- Patiekti apliejus medumi ir apibarsčius migdolų dribsniais. Mėgaukitės!
No comments:
Post a Comment